Prisluškivači sa najmanjim dimenzijama

Ovo je glavni model prisluškivača iz više razloga. Jedan od glavnih je svakako to što spadaju u jedan od najmanjih špijunskih proizvoda uopšte. Relativno niska cena, odličan kvalitet zvuka i mogućnost lokacije su još neki od razloga.

Beli produžni kabl kao prisluškivač

Prisluškivači u produžnom kablu koriste struju kao izvor napajanja. Ovo je proizvod novijeg datuma. Vrlo je bitno da se ne koriste komercijalni fabrički modeli strujnih kablova jer su loši u svakom pogledu.

Prisluškivači za zaštitu objekta

Ovaj model prisluškivača se koristi u situacijama kada želite da zaštitite neki objekat, vikendicu ili jednostavno da imate dojavu kada neko udje u Vaš prostor. Ovo je jedini način jer prisluškivači sa senzorom zvuka ne rade precizno kao ovaj.

Prisluškivač u aluminijumskom strujnom kablu

Predstavlja sam vrh kada se radi o profesionalnim prisluškivačima. Ipak ređe se traže od belih kablova jer smatra se da svako u kući ima nekoliko belih produžnih i  da je manje upadljivo postaviti njih. To naravno ne mora da znači u Vašem slučaju. KAKO RADI […]

Špijunske bubice prisluškivači

Ovo je jedan od modela koji je preživeo decenije i od koga je sve počelo. Posedovali smo vlastitu proizvodnju ovih modela dok su bili aktuelni i jedini iz grupe klasičnih prisluškivača. I dalje se traže iz više razloga.

Špijunska buba prisluškivac

Špijun bube su najstariji način za prisluškivanje. Dugo godina ovo su bili jedini modeli za prisluškivanje. Njihovu proizvodnju smo razvili do savršenstva.

Telefonska bubica prisluškivač

Ovo nije glavni način za prisluškivanje fiksnog telefona jer za to su zaduženi snimači na našoj sledećoj stranici. Ipak spada u najprofesionalnije i ovo je proizvod koji ima retko koji spyshop u svetu što znači da predstavlja raritet.

Prisluškivači digitalni manjeg dometa

Ovi modeli prisluškivača su u novije vreme bili visoko profesionalni. Sa razvojem gsm prisluškivača izgubili su na značaju. Treba imati u vidu da su i relativo skupi što otežava korišćenje. Njihovu veličinu i oblik možete videti na slikama. Video nećemo praviti skorije sem ako se […]

Prisluškivači za ugradnju u auto

PRISLUŠKIVAČI ZA UGRADNJU U AUTO Sakrivanje prisluškivača u kolima je profesionalan način. Trajno napajanje na akumulator je jedno od rešenja. Koriste se i klasični mikroprisluškivači češće zbog nemogućnosti dolaska sa vozilom. Naša preporuka su uvek špijunski snimači za prisluškivanje. Ovo je ipak najprofesionalniji metod. KAKO […]

1 2 3